Locatie

Buinerveld

Mammoet vindt plaats op het Buinerveld in Buinen, aan de rand van het prachtige Hondsrug UNESCO Global Geopark. Het gebied is uniek, omdat de ruggen en dalen die in de ijstijden werden gevormd nog steeds duidelijk zichtbaar zijn. De voorstelling komt tot stand in nauwe samenwerking met beheerder Staatsbosbeheer.

Openluchtvoorstelling

Mammoet is een openluchtspektakel; de tribune is niet overdekt. We raden u dan ook aan om warme kleding aan te doen of mee te nemen. De avonden in Drenthe kunnen fris zijn. Daarnaast is het verstandig om regenkleding mee te nemen indien de weersvoorspellingen minder zijn.

Voorzieningen

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de voorstellingslocatie, waarvan u kosteloos gebruikt kunt maken. U wordt d.m.v. borden naar de parkeerplaatsen geleid.

Op de voorstellingslocatie zijn daarnaast toiletvoorzieningen aanwezig, waarvan u voorafgaand aan en na afloop van de voorstelling gebruik kunt maken.

Op de tribune is een aantal plekken gereserveerd voor mindervaliden en hun begeleiders. Om deze plaatsen te reserveren, neemt u telefonisch contact op met onze ticketingpartner de Nationale Theaterkassa op 0900 9203 (€0,45 p/min).

Naar overzicht