Mammoet. Het verhaal

Van de makers van het Pauperparadijs

Theaterspektakel over de oertijd anno nu

Na het grote succes van het theaterspektakel Het Pauperparadijs, dat meer dan 130.000 bezoekers trok, brengen de makers met Mammoet opnieuw een unieke theaterervaring naar dé oer-provincie van Nederland: Drenthe.

Muziektheaterspektakel Mammoet maakt bezoekers op unieke wijze deelgenoot van de Heilige Mammoetjacht. In een prachtige setting middenin de natuur op het Buinerveld in Buinen krijgen bezoekers de vraag wat zij bereid zijn op te offeren om opnieuw verbinding te maken met de natuur, zichzelf en elkaar. Mammoet wordt verteld aan de hand van het leven van spiritueel leider Anwar en zijn vrouw Freya, die worstelen met zichzelf en hun grote idealen. Maar is hun huwelijk daartegen bestand?

Artist impression

Theaterspektakel middenin de natuur bij zonsondergang. Prachtige muziek. Indrukwekkende kostuums en een speciaal ontwikkelde oertaal.

Een oeroude vertelling vol hedendaagse dilemma’s, theaterspektakel middenin de natuur bij zonsondergang, prachtige muziek, indrukwekkende kostuums en een speciaal ontwikkelde oertaal: het komt letterlijk en figuurlijk samen in Mammoet. Dichterbij Drenthe en haar rijke geschiedenis kun je deze zomer niet komen.

Tom de Ket (regie en scenario) liet zich voor Mammoet inspireren door de bestseller Sapiens van de Israëlische historicus Yuval Noah Harari.

 

TRYOUTS
DINSDAG 16 TM VRIJDAG 19 JULI 2019

PREMIÈRE
ZATERDAG 20 JULI 2019

SPEELPERIODE
ZONDAG 21 JULI TM ZONDAG 1 SEPTEMBER 2019

 

Aanvangstijden variëren van 19.30 tot 21.00 uur, afhankelijk van de tijd van zonsondergang.